Worstel jij ook met vragen als...

Waarom krijg ik niet het salaris waar ik recht op heb?

Op welke manier haal ik het maximale uit mezelf en mijn baan?

Hoe overtuig ik mijn baas tijdens een (beoordeling)gesprek?

Wat heb ik nodig om een volgende stap te maken binnen mijn bedrijf?

Waarom krijgen anderen meer salaris dan ik?

Hoe kan ik mijn huidige baan leuk houden?

Waarom kan ik mijn collega’s maar niet overtuigen van mijn idee?

Wanneer is het tijd om van baan te wisselen?

Wat voor soort werk en werkgever past eigenlijk bij mij?

Wat moet ik doen om die nieuwe baan wel binnen te slepen?

Hoe realiseer ik een fijnere werk/privé balans en zijn overuren voorgoed verleden tijd?

Waarom ben ik altijd druk en heb ik vaak te weinig tijd?

HOE FIJN ZOU HET ZIJN ALS JE...

Jouw inspanningen nu eindelijk wel eens zou verzilveren?

Meer resultaat realiseert met minder hard werken?

De regie over je eigen ontwikkeling & carrière helemaal in handen hebt?

Gestelde doelen (zoals een Persoonlijk ontwikkelingsplan) veel makkelijker gaat realiseren?

Helemaal in controle bent over wat je doet (en wat je niet doet)?

Financieel onafhankelijk bent en je mag werken in plaats van moet werken?

Meer tijd kan overhouden voor leuke dingen, zowel privé als zakelijk?

 

 

gooi het roer vanaf nu om

Vanaf vandaag krijg je inzicht in waarom je tot nu toe niet in staat bent geweest je inspanningen te verzilveren en welke zaken je hiervoor moet veranderen.

Vervolgens help ik je met mijn eigen bewezen aanpak het stuur van je eigen carrière en leven weer stevig in handen te nemen.

Resultaat is een praktische roadmap waardoor je de rest van je carrière de juiste keuzes blijft maken en je voor altijd je inspanningen blijft verzilveren. 

Dit programma is het begin van een levenslange verandering in je leven, een echte reality-check inclusief praktisch toepasbare technieken met grote positieve gevolgen!

dit ga je leren

Begrijpen waarom het nu niet lukt om je inspanningen te verzilveren, en praktische handvatten om dit vanaf nu wel voor elkaar te krijgen!

 Inzien dat timemanagement een achterhaalde methode is, en een veel betere aanpak die wel werkt zodat je 100% regie hebt over je (vrije) tijd

Leren waarom 95% van de mensen hun lot in andermans handen legt, en hoe jij wel tot die 5% kan behoren die jouw unieke ervaring en skills omzet in een verdiende beloning

Inzicht in de denk- en besliswijze van leiders, bazen & directeuren, en hoe jij daar gebruik van kan maken om jouw gewenste resultaat te bereiken

Doorzien wanneer er nog voldoende potentie uit je huidige baan te halen valt, en de manier om dit vervolgens te realiseren (of jezelf juist klaar te maken voor een overstap)

Begrijpen dat je huidige denkwijze & aanpak de grootste blokkade is, en leren welke mentaliteit & methode nodig zijn voor een relax leven en financiële onafhankelijkheid

Stoppen met harder te werken om succesvol te zijn, en beginnen met een slimmere methode waardoor je ook nog eens aantrekkelijker bent voor je (nieuwe) baas

been there, done that!

Ook ik was jarenlang gefrustreerd omdat ik niet kreeg waar ik vond dat ik recht op had. Ook ik bleef maar harder werken zonder resultaat. En ook ik dacht dat het vanzelf wel goed zou komen. Niet dus. Het kwartje viel pas op het moment dat ik inzag dat niet de wereld om mij heen moest veranderen, maar ikzelf.

Vanaf toen werd alles anders! Door mijn denkwijze & aanpak te veranderen bleek ik opeens in staat om mijn inspanningen wel te verzilveren (zelfs tijdens crisisperiodes) en zowel mijn persoonlijke als zakelijke doelen te realiseren.

Helaas zie ik om me heen nog dagelijks ontzettend veel gedreven en enthousiaste mensen met een compleet verkeerde strategie en daarmee dus ook geen succes. Juist die mensen wil ik het praktische handvat bieden op basis van mijn eigen succesvolle ervaring.

Ik geloof dan ook niet in theoretische verhalen van mensen die niet met de voeten in de modder staan. Omdat ik nog steeds in loondienst werk (met veel plezier, meer dan goede voorwaarden en veel vrijheid 😊), blijf ik liever anoniem. Zo kan ik rechtstreeks vanuit de praktijk mijn ervaringen blijven delen, nu en in de toekomst.

de 7 modules in het programma

verlies geen kostbare tijd!

Zelf heb ik meer dan 30 jaar van mijn leven verloren voordat ik erachter kwam dat een andere mentaliteit & aanpak nodig was.

Ook jij bent zeer waarschijnlijk één van de mensen die behoort tot de groep van 95% die hard werkt, maar niet of nauwelijks inspanningen weet te verzilveren.

Gooi daarom nu het roer om, neem zelf weer de controle over je leven & carrière en verzilver vanaf vandaag je inspanning!

ja, ik wil starten!