Voor & door ambitieuze mensen in loondienst

Net zoals vele anderen zijn wij een ambitieus en ondernemend team dat met veel plezier 40 uur per week werkt. Jarenlang hebben we hard gewerkt met de gedachte dat hoger loon en meer vrije tijd vanzelf zouden volgen. Soms was dat ook het geval, maar veel vaker ook niet. We vroegen ons af waarom anderen wel bereikten wat ons niet lukte.

Het inzicht kwam toen we ons realiseerden dat niet de wereld om ons heen moest veranderen, maar dat wij dat zelf moesten doen. We hebben het roer omgegooid door niet alleen hard, maar ook slim te werken. We hebben onze financiële kennis flink vergroot, een betere route naar een relaxt én financieel gezond leven met veel vrijheden.

Toch zien we nog steeds veel ambitieuze mensen in loondienst met een verkeerde aanpak. Ze focussen zich op de verkeerde dingen, werken hard maar zien hun inspanningen niet beloond. Dat kan en moet anders. Daarom hebben we besloten dit platform te starten. We willen onze persoonlijke ervaringen met een breder publiek delen, hopend dat jij als lezer geïnspireerd raakt en wellicht iets kan gebruiken bij het realiseren van je doelen.

 

Persoonlijke én zakelijke ontwikkeling

Op Relax&Succes schrijven we over persoonlijke ontwikkeling en financiële zaken die je baas en de bank je niet vertellen. Rechtstreeks uit de praktijk, met als doel jou verder te helpen. Als je denkt dat alles te plannen valt of hier een ‘snelle route naar succes’ hoopt te vinden, dan zit je fout. Er zijn simpelweg te veel zaken in het leven waar je geen controle over hebt, dat weten we uit eigen ervaring.

Toch draagt ons platform de titel ‘Relax&Succes’. De reden is simpel. Hoewel veel zaken niet te controleren zijn, zijn bepaalde zaken dat wel. En juist op deze onderdelen focussen wij ons op dit platform.

 

Bloggers

Ben jij net als wij ambitieus, ondernemend en werk je in loondienst? We nodigen je graag uit om jouw verhaal, inzichten en ervaringen te delen op Relax&Succes. We zijn ervan overtuigd dat elke unieke ervaring anderen kan helpen om hun doelen te bereiken. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Samen kunnen we anderen inspireren en helpen op hun pad naar succes.